SkyDrive Explorer: Přes Průzkumníka přímo do SkyDrive

Občas používám pro výměnu souborů s přáteli či kolegy online úložiště SkyDrive od Microsoftu. Přihlásím se svým Live ID, nahraju přes webové rozhraní soubory a pošlu odkaz. Webové rozhraní je příjemné pro příjemce, ale poněkud těžkopádné pro toho, kdo chce soubory sdílet.

Freeware nástroj SkyDrive Explorer umožňuje pracovat se složkami a soubory přímo přes dialog Tento počítač, tedy z pohodlí Průzkumníka. Malinkou vadou na kráse je to, že nelze kopírovat z počítače do SkyDrive celé složky včetně jejich obsahu. Složku na SkyDrive musíte vytvořit ručně a do ní pak nakopírovat soubory – třeba i hromadným výběrem. To ale vychází z přímo z omezení služby SkyDrive.

Podporovány jsou systémy Windows XP až Windows 7.

Odkaz: SkyDrive Explorer

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *