Cisco Expo 2006

Jako každý rok i letos se koná akce CISCO EXPO 2006, která se koná 26. a 27. dubna 2006 v prostorách multikina Village Cinemas ANDĚL Praha. Pakliže máte co dočinění s networkingem jistě tušíte oč půjde. Vlastní program si můžete sestavit z více než 40 odborných přednášek, rozdělených do několika tematických okruhů.

  • Řešení a technologie pro poskytovatele služeb
  • Nejnovější trendy v podnikové komunikační infrastruktuře
  • Technologické přednášky zaměřené na bezpečnost, IP telefonii, multimediální kontaktní centra, technologie pro datová centra, bezdrátové sítě, nejnovější technologie používané v sítích poskytovatelů služeb atd.
  • Doprovodné přednášky zaměřené na sdílení zkušeností s budováním a provozováním komunikační infrastruktury poskytovatelů služeb, ve státní správě a samosprávě a v podnikové sféře

    Info: http://www.ciscoexpo.cz/expo/default.asp

  • Published by

    Jiri Brejcha

    Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *