Zajímavé utility pro Internet Explorer 7

Za posledních pět let jsem otestoval řadu browserů. Kupodivu jsem začal i skončil u IE. Je pravda, že pět let zpátky nebylo o verzi 7.0 ani slechu, ale dnes ji ku své spokojenosti používám. Chybí mi tu ale pár maličkostí, na které jsem si zvykl u Maxthonu (svého času MYIE). Tou první je aliasování, druhou pak pamatování si zavřených oken či tabů. Aliasování lze celkem snadno vyřešit v IE pomocí Oblíbených položek. Funkce Zapamatování si naposledy použitých či uzavřených oken se mi nemálokrát v Maxthonu osvědčila. Hledal jsem tedy řešení pro IE 7.

 quicktabstyleview.png

Na této stránce najdete dvě zajímavé freeware utility pro IE 7. Konkrétně jde o Open Last Closed Tab a druhá nese název IE Alias. Názvy hovoří za vše, takže doporučuji rovnou nainstalovat a vyzkoušet. Mým favoritem je jednoznačně Open Last Closed Tab. Je to velice užitečná vecička a podporuje i klávesové zkratky. Zkrátka pokud používáte aktivněji záložky a máte IE 7, tyto utilitky vám rozhodně usnadní život.

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *