Software z Microsoft Action Pack dostupný online ke stažení

Patříte-li mezi partnery Microsoftu, možná jste si předplatili balíček Action Pack Subscription. Jde o software určený pro přípravu demonstrací pro zákazníky a vnitrofiremní použití. Veškerý software byl doposud distribuován formou fyzických CD médií.

Nyní jsme se dočkali a Microsoft zavádí elektronickou distribuci softwaru. Podobně jako například u MSDN či Technet Subscription je možné si software kdykoliv odkudkoliv stáhnout bez nutnosti hledat fyzická média či čekat na jejich doručení. Správa produktových klíčů se rovněž dočkala změny. V partnerském webu totiž přibyla stránka s kompletním přehledem produktů a odpovídajících klíčů. Odpadá tedy ruční opisování z oranžových papírových štítků.

Celý postup je úžasně jednoduchý. Přihlásíte se partnerským Live ID, přejdete do sekce stahování, stáhnete požadovaný produkt, zkopírujete si produktový klíč a instalace může začít.

download-action-pack-software

Malou vadou na kráse je, že výčet software dostupný online nepokrývá kompletní šíři produktů, které jste doposud obdrželi v rámci Action Packu. Například SBS 2003 R2 budete prozatím hledat marně.

action-pack-software-summary

Informace o elektronické distribuci: https://partner.microsoft.com/global/40096013
Action Pack produkty ke stažení: https://partner.microsoft.com/global/40108639

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

2 thoughts on “Software z Microsoft Action Pack dostupný online ke stažení”

  1. Stejně tak staré produkty jsou Windows XP zde nejsou.
    Zajímalo by mě, jak to bude do budoucna – stahování online je příjemné, ale fyzická media se také někdy hodí, budou se nadále posílat či nikoliv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *