Vypnutí panelu Oblíbené složky v Outlooku 2003 a 2007

Zadání

Mám Outlook 2003 nebo 2007 a chci si ušetřit co nejvíce místa na obrazovce pro práci. V Outlooku mám hodně podsložek a prostor ve svislém směru mi nestačí pro jejich kompletní zobrazení. Proto chci vypnout panel Oblíbené složky.

outlook-favorites-bar

Řešení pro Outlook 2003

Bohužel v této verzi Outlooku tento panel úplně vypnout nelze. Můžete z něj odebrat všechny položky, čímž se alespoň trošku zmenší jeho velikost.

Jedinou možností, jak se Oblíbených složek zbavit, je přepnout si zobrazení do režimu “Seznam složek”, což můžete udělat klávesovou zkratkou CTRL+6. Případně se můžete přepnout pomocí menu Přejít -> Seznam složek.

Řešení pro Outlook 2007

Nový Outlook už přichází s možností vypnout Oblíbené složky. Provedete to v menu Zobrazit -> Navigační podokno -> Oblíbené složky.

Přepnutí se do zobrazení Seznam složek funguje naprosto stejně jako u předchozí verze Outlooku.

Úpravu lze provést i přes klíč v registrech. Návod najdete v mém článku zde.

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *