Tip na dárek: Staňte se Egg Mastery:)

Dnes jsem zcela náhodou zavítal do obchůdku Potten Pannen v pražské Vodičkově ulici. Zaujala mě jejich fresh výloha, a to až natolik, že jsem udělal čelem vzad a nakoukl do prodejny. Nelitoval jsem, některým kouskům z jejich nabídky prostě nešlo odolat. Nejvíc mě pobavil Egg Timer, který jsem nadělil mamince, ale celá rodina čekáme, jak bude fungovat v praxi. O co jde? Jednoduše tuhle věcičku přihodíte do vody k vašim vajíčkům, která vaříte. Egg Timer vám změnou barvy dá vědět, že už jsou vajíčka naměkko, medium anebo natvrdo. Prostě výborná hračka. Hádejte co bude zítra k snídani?

egg-timer

Tento výrobek asi není určen pro americký trh. Nikde na obalu nebyl nápis typu: “Pozor: Tento předmět není určen ke konzumaci!” :)

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

2 thoughts on “Tip na dárek: Staňte se Egg Mastery:)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *