Úspěšně jsem dokončil kurz CCNA4 na Cisco Networking Academy

Minulý týden jsem se konečně odhodlal ke složení závěrečné zkoušky z posledního kurzu Cisco Networking Academy (CNA). Praktickou konfigurační zkoušku jsem již měl hotovu pár týdnů předem, takže tato teoretická byla poslední povinností k úspěšnému uzavření kurzu.

A výsledek? Vše se povedlo dle mých představ, což mě velmi potěšilo. Koněčně mi zase přibyl nějaký ten certifikační úspěch.

Poslední tři kurzy (CCNA2, CCNA3, CCNA4) jsem absolvoval v dejvické akademii, kde vládne velmi příjemné prostředí a potkal jsem tu pár velmi fajn lidí. Můj dík patří Radovi Igliarovi, jakožto skvělému lektorovi, akademii jako takové a držím palce ostatním, kteří mají zkoušku ještě před sebou.

Dokončením CCNA4 s dalším rozvojem Cisco znalostí nekončím a v průběhu zaří se chystám jít na zkoušku CCNA s úmyslem získat CCNA certifikaci. Takže další milník mám před sebou a opět mám co dělat:)

Pohrávám si také s myšlenkou, že bych odučil nějaký ten kurz na CNA, ale bohužel mi na to v tuto chvíli nezbývá volný čas. Ale kdo ví, třeba se jednou mince času obrátí.

Od října pak budu navštěvovat Cisco CCIE inkubátor, do kterého si mě vybral partner Cisca společnost Alef0. Tady od července s nadšením pracuji a moc se těším na naší další spolupráci. Alef0 má v posádce (symbolem Alefu je ponorka, proto mluvím o posádce) opravdu velmi schopné lidi, a tak je pro mě čest pracovat v jejich týmu.

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

4 thoughts on “Úspěšně jsem dokončil kurz CCNA4 na Cisco Networking Academy”

  1. Gratuluji ke zkousce! Chtela bys se zeptat,jestli je mozne zvladnuti teto zkousky s mirne pokrocilymi znalostmi obsluhy pocitace? A jestli,kdyz bych si udelala zkousku Cisco Networking, bych mohla dostat v kratke dobe nejakou praci? Diky za odpoved,Zuzana.

  2. Dobrý den,

    děkuji za za gratulaci. Zkoušky v rámci Cisco Networking Academy skládají pouze studenti tohoto programu. Jde v podstatě o přípravu na certifikaci CCNA (Cisco Certified Network Associate). Ta je ale určena spíše síťově orientovaným kandidátům.

    Zkuste se podívat spíše na http://www.ecdl.cz/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *