Den otevřených dveří v českém Microsoftu

Je mi ctí, že jsem dnes, spolu s dalšími deseti kolegy, mohl nakouknout pod pokličku české pobočky Microsoftu. Společnost se v poslední době snaží více otevřít partnerům a zákazníkům a zároveň se velmi zajímá o zpětnou vazbu uživatelů jejích produktů. V souladu s touto filozofií připravila pro nás partnery malou, ale o to příjemnější, exkurzi do firemních prostor.

Po příchodu na recepci budovy Aplha, kde Microsoft sídlí, jsme byli přivítáni pány Radimem Petraturem a Tomášem Kosánem. Ti nám byli průvodci po celou dobu naší návštěvy. Mimo jiné jsem se od nich přiučil, co skrývá vnitropodnikový pojem “hyena” a pár dalších užitečných zajímavostí:)  Začali jsme prohlídkou kancelářských prostor jednotlivých oddělení a později jsme zavítali i na terasu budovy. Poté jsme se ubrali do jedné ze zasedaček, občerstvili se a diskutovali s dalšími lidmi z Microsoftu na zajímavá témata. Atmosféra byla velmi velmi příjemná a bylo i dost příležitostí pro dotazy, čehož mnozí z nás využili. Padlo hodně informací o Windows Serveru 2008, nově vypsaných seminářích a hands-on-labech. Netknuty nezůstaly ani produkty rodiny System Center.

Jsem moc rád, že jsem se akce zůčastnil a strávil tak dvě hodinky v tak příjemném prostředí s fajn lidmi. Mám z akce opravdu skvělý pocit a tímto děkuji Radimovi za pozvání. Přeji naší české pobočce, ať se opět ji podaří dosáhnout dalších úspěchů a ocenění. Bezesporu si to zaslouží!

Příkládám jednu narychlo zachycenou fotku z terasy. Venku byla celkem zima a šero, takže kvalita záznamu tomu odpovídá:)

Microsoft - Den otevřených dveří

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *