Poraďte;)

Zvažuji přechod na blogovací systém, kterému nebudu muset věnovat tolik péče jako WordPressu. Pravděpodobně se uberu směrem MS Live Spaces. Jaký je váš názor? Budu rád když se vyjádříte.

Odkazy na případný nový blog:

Blog: http://blog.jiribrejcha.net/
RSS: http://rss.jiribrejcha.net/

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

3 thoughts on “Poraďte;)”

  1. Také nyní vybírám nějaký blogovací systém, který by byl hlavně user-friendly customizovatelny a nabízel co největší počet fcí, které lze využít. U WP se mi líbí kvalitní RSS výstup (i vč. obrázků) a také jednoduchý a hezký defaultní vzhled.
    Máte nějaké další tipy na dobré blogovací systémy?

    Hezký den.

  2. Ze zacatku (tak rok zpatky) jsem se porozhlizel po nejakem blogovacim systemu. Zkousel jsem nektere hostovane sluzby, ale pouziti mi prislo dost omezene. Pak jsem narazil na WP a bylo hotovo. Naprosto mi sedl. Prvnich par mesicu jsem si hral s kaskadovymi styly, aby se mi libil vzhled. Existuje i několik systemu pro ASP, ale muj hosting podporuje jen PHP. Ted jsem premyslel, ze zkusim Live Spaces, ale kdyz jsem zjistil, ze nemuzu uploadovat nic jineho nez obrazky, tak me to odradilo. Navic modifikovatelnost byla miziva:( Na druhou stranu tam neexistuje zadne omezeni poctu prispevku a muzete uploadovat 500 obrazku kazdy mesic bez dalsich omezeni.
    Takze zaver je takovy, ze zustavam u WP. Upgradoval jsem na posledni verzi a uvidim dale. Skvele je, ze si muzu upravit nektera osobni menu. Mam svuj web nastaveny jako homepage a v menu mam plno pracovnich odkazu a delam na dalsich. Takze po startu browseru mam vsechno na jedno kliknuti.
    Mejte se fajn;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *