Virtual PC SP1 volně ke stažení

Tak to vypadá, že Microsoft je virtualizaci plně nakloněn. Po Virtual Serveru 2005 R2 je nyní k dispozici ke stažení i Virtual PC SP1. Všechny Microsoftí virtualizační technologie tak nyní hrají pro vás.

Download: http://www.microsoft.com/windows/virtualpc/downloads/sp1.mspx

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

2 thoughts on “Virtual PC SP1 volně ke stažení”

  1. Pěkný nástroj, ale ve virtuálním stroji můžete pouštět pouze operační systémy od Microsoftu.

    Pokud chcete “více experimentovat”, osobně doporučuji “VMware GSX Server”, který je k dizpozici také zdarma a můžete v něm provozovat většinu známých operačních systémů. (Funguje jak pod OS GNU/Linux, tak pod Windows)

  2. Dobrý den,

    pod Virtual PC lze spouštět i jiné operační systémy. Nicméně dle osobních zkušeností se v případě Unixu, Linuxu či Solaris přikláním také k VMwaru. Jelikož mě ale živí Windows a Windows Servery, tak mi maximálně vyhovují Virtual PC 2007 a Virtual Server 2005 R2 SP1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *