Nabídka IT brigády na léto 2006

Pražská energetika, a.s. – útvar Strategie a řízení prodeje přijme studenta na letní brigádu po dobu školních prázdnin 2006. Podmínkou je programátorská znalost MS Access či jazyka SQL. Podrobnosti najdete tady G45220-student-brigada.doc.

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

7 thoughts on “Nabídka IT brigády na léto 2006”

  1. Dobry den,
    chtěla jsem se zeptat na brigadu v lete jakoukoli.
    V lete mi bude 15 let,bydlim v Karvine,
    Dekuji predem

  2. Ahoj, asi bude nejlepší, když se podíváš po něčem v Karviné (já jsem z Prahy). Zkus ještě zabrouzdat na internetu nebo se poptej známých, určitě něco najdeš. Měj se pěkně a přeju úspěšné hledání;)

  3. Dobrý den,
    chtěl jsem se zeptat, jestli by jste neměli nějakou brigádu, kterou bych mohl vykonávat max. 3x týdně odpoledne. Jsem v posledním ročníku základní školy a je mi 15 let. Bydlím u prahy (cca. 15 minut). Prosím o zaslání bližších informací na můj e-mail (vasekmicek@centrum.cz). Děkuji

  4. Dobrý den hledam nejakou brigádu v okolí Prahy jemy jedno jakou krone prodeje potavin,jemi 15 jet

  5. Koukam, ze se mi tu nejak schazite:) Asi vam poradim to same, co slecne pred vami. Ta nabidka na praci v Prazske energetice platila jen na lonske leto. Na letosek o nicem nevim. Zkuste se ale mrknout po necem na internetu nebo se poptat po znamych. Jestli mohu radit, tak je fajn vyzkouset si vice cinnosti, pak se vydat nejakym smerem, ktery vas bude bavit a koneckoncu vam to treba pomuze i s vyberem skoly a dalsiho zamereni. Verim se ze nejaka brigada najde. A i kdyby ne hned, tak se nic nedeje. Jste mladi, uzivejte mladi;)

  6. Ahoj jsem 17letá studentka a hledám nějakou brigádu nejlépe v Kolíně a okolí díky za jakýkoli příspěvěk..

  7. Rád bych pomohl, ale o ničem nevím. Zkus se mrknout přímo na nějaký webserver zaměřený na práci a brigády. Hodně štěstí při hledání;)

Comments are closed.