FolderShare – mějte svá data stále na dosah

Cestujete? Pohybujete se mezi několika počítači? Nevíte, jestli jste uložili dokument “kam jsem to dal.doc” na notebook nebo stolní počítač? Hledáte často? Tuhle vlnu otázek můžete spláchnout jednou odpovědí: “FolderShare”.

FolderShare je další z rodiny služeb Windows Live a umožňuje vám zdarma, bezpečně, rychle a hlavně jednoduše sdílet a synchronizovat soubory na dálku. Tak tedy, mějte kupříkladu PC v kanceláři a cestovní notebook, který nosíte i domů. FolderShare vám umožní synchronizovat soubory mezi oběma počítači či třeba vyhledat a v zápětí otevřít z notebooku dokument, který máte uložen na kancelářském PC. To vše probíhá šifrovaně a přes internet. Což vám umožní přistupovat k vašim souborům z jakéhokoliv PC s konektivitou k internetu a browserem.

FolderShare vyžaduje MSN Toolbar s Windows Desktop Search (http://toolbar.msn.com).

Podrobnosti: http://www.foldershare.com/

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *