Po přechodu na Android 2.3.5 nefunguje stahování a aktualizování aplikací z Android Marketu

Jako spousta dalších uživatelů Androidu jsem upgradoval svůj Wildfire S na Android 2.3.5. Šlo o oficiální over-the-air update od HTC. Po pár dnech používání jsem zjistil, že nejsem schopen aktualizovat stávající nebo stáhnout novou aplikaci z Marketu.

Řešení

Běžte do Nastavení Aplikace Správa aplikací > přepněte se nahoře na Všechny aplikace > klepněte na aplikaci Správce stahování > vpravo nahoře vyberte Odinstalovat aktualizace. Restartujte telefon a všechno zase poběží jak má. Tímto krokem pouze odebíráte aktualizaci jedné aplikace (Správce stahování). Verze Androidu zůstává stále 2.3.5.

Tak a tohle jsou přesně chvíle, kdy mám chuť od Androidu utéct a koupit si iPhone:)
Stalo se a před měsícem jsem na iPhone skutečně přešel. Začínám mít rád ten pocit, když věci fungují jak mají;)

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike.

5 thoughts on “Po přechodu na Android 2.3.5 nefunguje stahování a aktualizování aplikací z Android Marketu”

  1. Ahoj a co když tam nemám tu položku odinstalovat aktualizace? Nefunguje to. nemám HTC ale mám samsung. dekuju

  2. Dobrý den mám dotaz jak do svého telefonu dostat android 2.3 gingerbread mám t-mobile move.Je uplné hroznej a potřeboval bych tam spustit onlive ale když si to dám do mobilu nemůžu to rozbalit.uložuju si to na pamětovku a onlive chce android 2.3 a lepší telefony.nevíte prosím jak bych to tam mohl rozjet prosííííííím.

  3. 2Zuzka: Měl jsem podobný problém na mém samsungu a zafungoval tento postup s jediným rozdílem. Odinstaloval jsem aktualizace z aplikace obchod google play – tam to tlačítko je. Ne z aplikace Spravce stahování.

  4. Dobry den mam dotaz jak mam dostat aplikace do mobilu huawei verze systemu android smazali semi aplikace a ted je nemuzu aktivovat muzete mi poradit jak to mam aktivovat dekuju predm za radu

  5. Dobry den mam dotaz jak mam dostat aplikace do mobilu huawei verze systemu android 2.3.6 smazali semi aplikace a ted je nemuzu aktivovat muzete mi poradit jak to mam aktivovat dekuju predm za radu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *