Kniha: Mistrovství v Microsoft Windows Server 2008

ws2008io

Před několika dny spatřila světlo světa tato česká verze knihy Windows Server 2008 Inside Out. Je mi potěšením se s vámi o tuto novinku podělit a to nejen proto, že jsem se na vzniku této publikace podílel. V posledních měsících jsem pilně pracoval na odborné korektuře této knihy se vším, co k ní patří. Tímto děkuji mé rodině a všem kamarádům, kteří po čas přípravy knížky tolerovali mé momentální vytížení a neustálé podtrhávání zvýrazňovačem:)

Windows Server 2008 přináší řadu nových vlastností a funkcí a věřím, že tato knížka vám bude dobrým rádcem při seznamování s nimi.

Všichni, kdož na knize pracovali, se pro vás snažili připravit co možná nejkvalitnější publikaci. Pokud by se vám i přesto povedlo najít nějakou chybičku, budu velmi rád, když dáte vědět mě nebo kontaktujete přímo Computer Press.

Přeji příjemné čtení!

Bližší informace: http://knihy.cpress.cz/…/mistrovstvi-v-microsoft-windows-server-2008/

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *