O2 Internet v mobilu na 3 měsíce zdarma

Pokud ještě nepoužíváte v telefonu připojení k internetu, je právě teď správná chvíle začít. Operátoři se předhánějí v akcích a vy máte šanci si dopřát čtvrt roku dat v mobilních dat zdarma.

O2 nabízí balíček Internet v mobilu na 3 měsíce zdarma. Nabídku mohou využít jak tarifní zákazníci, tak ti s předplacenou kartou. Po uplynutí tohoto období zpoplatňují tuto službu částkou 150 Kč včetně DPH měsíčně (40 Kč týdně v případě zákazníků s předpl. kartou).

Specifikace

FUP: 37,5 MB dat týdně pro běžná data
FUP: 1 MB týdně pro https provoz
po překročení se snižuje rychlost na 16 kb/s

Maximální download rychlost: 1024 kb/s
Technologie: GPRS , EDGE , HSDPA , UMTS
Nastavení APN: internet

Aktivace

  • pošlete SMS ve tvaru “A IVM 1 C3” na číslo 999 181 (případně zavoláním na *11)
  • pro deaktivaci pošlete D IVM na 999 181

Mimochodem O2 tento tarif neuvádí ve standardních reklamních materiálech, asi ví proč:) Podobnou nabídku nabízí na 6 měsíců i Vodafone, ovšem staví pouze na technologiích GPRS a EDGE.

Čím mě O2 příliš nepotěšilo, je kvalita info linky. Při zjišťování údajů o této službě si mě přehazovali jako horkou bramboru:)

Bližší informace: O2 Internet v mobilu

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *