Pouzdro na opasek pro HTC Touch Cruise

HTC dodává k Touch Cruisovi černé pouzdro, do kterého lze přístroj zasunout jeho spodní/horní hranou. Musím uznat, že je opravdu pěkně provedené. Nemá ale sponu na opasek či jakýkoliv jiný úchyt. Pokud ho nosíte například v náprsní kapse, téměř jistě vám z ní nevypadne. Klade totiž poměrně značný odpor jakémukoliv “kapesnímu pohybu”:) Často se mi stávalo, že se mi místo celého pouzdra povedlo vytáhnout pouze telefon. Určitě budete mít podobnou zkušenost. Pro někoho to může být žádoucí, někoho to může vytáčet.

Shrnuto podtrženo je pro originální poudro ideálním domovem kapsa, kde se pevně zabydlí. Pokud se ale náhle rozezvoní telefon nějaký čas zabere, než vyndáte pouzdro, vytáhnete telefon a přijmete hovor. Zasunutí telefonu nazpět vyžaduje obě ruce.

Nacvičen na opaskové pouzdro z Qteku 8310, začal jsem hledat nějaké vhodné pro Cruise. Na našem trhu můžete narazit na následujících pár alternativ. Chtěl bych se podělit o svou osobní zkušenost hlavně s mým vítězem – originálním HTC pouzdrem viz varianta 2.

1. Krusell pouzdro Orbit flex

Toto pouzdro nabízí opravdu hodně možností. Kromě uchycení Multiadapt, přihrádek pro paměťové karty, odnímatelné přední části je velmi atraktivní i svým vzhledem. Mě osobně přišlo až moc vyšperkované. Paměťovou kartu nosím v zařízení a jedna mi plně dostačuje. Dle obrázků se mi zdálo, že na rychlé vyjmutí telefonu z pouzdra bude přeci jen potřeba nějaký čas. Musím ale poznamenat, že nemám s tímto kouskem osobní zkušenost a hodnotil jsem ho podle několika videí a obrázků. Vaše zkušenost tedy může být pozitivnější. Obzvláště pokud nosíte více paměťových karet, hledáte vyloženě kožené pouzdro nebo již máte od Krusellu jiné pouzdro kompatibilní se systémem Multiadapt.

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/090PKR-75357/krusell-pouzdro-orbit-flex-htc-touch-cruise-htc-p3650.html

2. HTC originální pouzdro pro HTC P3650, Touch Cruise, Polaris, P3450, P3452 Touch, P4550 Tytn II Kaiser, S620, P3300 Artem

Moje volba padla na toto jednoduché originální pouzdro od HTC. Vzhledově působí celkem příjemně, spona na opasek funguje dle mých předpokladů a vyjmutí/uložení telefonu je celkem pohotové a lze ho zvládnout pohodlně jednou rukou. Snad jediné negativum tohoto kousku je, podobně jako u pouzdra, dodávaného s telefonem, větší přilnavost prachu a drobných částic na jeho povrchu. Cena je nepatrně nižší než u předešlého pouzdra. Včetně DPH a poštovného za obchodní balík činila 729 Kč. Objednal jsem si ho na 1m.cz a  všechno proběhlo profesionálně a dle mých očekávání. Mohu tento e-shop doporučit. Pouzdro měli skladem a tak jsem ve středu provedl objednávku a v pátek ráno jsem si ho vyzvedl na dobírku na poště. Mile mě překvapila možnost sledovat přesně polohu balíku pomocí jeho čísla. To jsem obdržel z e-shopu hned po odeslání balíčku na mou adresu. Online službu Sledování zásilky poskytuje přímo Česká pošta zde. Doporučuji ji vyzkoušet, až budete mít možnost.

Nafotil jsem několik obrázků, které mi při výběru pouzdra trošku chyběli pro to, abych si udělal jasnou představu o jeho vzhledu. Snad tedy pomohou vám při vaší volbě.

http://www.1m.cz/detail/7928/htc-originalni-pouzdro-pro-htc-p3650,-touch-cruise,-polaris,-p3450,-p3452-touch,-p4550-tytn-ii-kaiser,-s620,-p3300-artem/

Published by

Jiri Brejcha

Jiri is passionate about mobility ranging from Wi-Fi to folding bikes;-) He is a Wi-Fi Technical Solutions Architect at Cisco UK, proud member of the Cisco Live Network Operations Center deployment team, and WLAN Pi development team. If he is not working, he is most likely riding his Brompton bike. All opinions are my own, not Cisco's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *